Schone ventilatiekanalen houden de luchtkwaliteit in huis hoog

Een schoon ventilatiesysteem voorkomt gezondheidsklachten

Vandaag de dag zijn huizen en gebouwen zo goed geïsoleerd dat een optimaal werkend en schoon ventilatiesysteem erg belangrijk is. Na verloop van tijd vormen de kanalen van het systeem een opslagplaats voor stof, vet en vuil. Een ideale voedingsbodem voor huisstofmijt, virussen en schimmels. Voorkom gezondheidsklachten en laat onze experts de luchtkanalen in uw huis reinigen. Bel 073-6564441 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Optimale mechanische ventilatie verlaagt energiekosten

Het reinigen van de motor is het meest belangrijke onderdeel bij onderhoud aan uw ventilatiesysteem. Door vuil en stof werkt de motor vertraagd waardoor de luchtverversing in huis afneemt. Ook verbruikt het systeem hierdoor meer energie. Regelmatig onderhoud aan uw mechanische ventilatie verbeterd de luchtstroming, verlengt de levensduur van de motor en zorgt voor lagere energiekosten.

Effectieve reiniging en onderdelen plaatsen

Het reinigen van luchtventilatiekanalen voeren wij uit met behulp van roterende borstels en een persluchtmethode. Tevens maken we gebruik van geavanceerde stofafzuiging. Als blijkt dat er nieuwe onderdelen nodig zijn, leveren en monteren we deze voor u. Wij werken Hoofdzakelijk met het merk Stork Air, maar uiteraard zijn ook andere merken leverbaar. Vrijwel alle producten van Stork air zijn voorradig. Bekijk onze tarievenlijst voor het reinigen van mechanische ventilatie en plaatsen van onderdelen.